gallofré serveis

Administració de Comunitats

Gestionem íntegrament una comunitat de propietaris. Tant com secretaris (gestió de documentació) com administradors (gestió econòmica), la comunitat i els seus càrrecs disposaran d'un assessorament i una atenció personalitzada a través dels oficials (dimarts i dijous prèvia sol.licitud de visita) dels administratius i, en cas de ser necessari, l'Administrador.

Constitució

Com a Secretaris Administradors també constituïm comunitats (si no existís abans). Nosaltres ens encarregaríem de tots els tràmits tals com diligenciar el Llibre d'Actes en el Registre de la Propietat, tramitar l'obtenció del N.I.F. a l'Agència Tributaria i també faríem totes les reunions de constitució que fossin necessàries. 

Comptabilitat

Atenent a la petició dels nostres clients, hem procedit a la modernització de la comptabilitat de les comunitats, establint diversos formats de liquidació d'ingressos i despeses perquè cada comunitat pugui procedir a escollir la que millor s'adapti a les seves necessitats, i pot variar en cada final d'exercici el format disponible.

Si desitja conèixer al detall la carta de serveis del departament de comptabilitat, pot descarregar el fitxer en format pdf.

Gestió

Ens encarreguem de la Gestió Integra de qualsevol Incidència o Sinistre que pugui produir-se en la Comunitat.

En notificar qualsevol incidència o sinistre, el nostre Departament d'Incidències actua amb immediatesa amb l'industrial associat a la Comunitat, informant en tot moment de la situació de la dita incidència al President fins a la resolució de la mateixa.

 Es gestiona amb proveïdors i mantenidors les millors condicions econòmiques i de servei, sempre a favor de la comunitat

Immobiliària

Disposem d'una àmplia gamma de Pisos i Locals en Règim de Lloguer de diferents preus, per la qual cosa segurament tindrem el que necessita.

Si vostè és Propietari d'un pis i vol treure-li un rendiment posant-ho en Lloguer, el nostre equip comercial, tindrà un tracte directe i personalitzat amb vostè, cuidant que cristal·litzi l'operació com més aviat millor, i al preu més ajustat al mercat.  I també amb la seguretat que si l'inquilí no paga, la companyia d'assegurances que col·labora amb nosaltres es faria càrrec dels rebuts impagats. 

Rehabilitació i subvencions

A mesura que passa el temps és possible que la seva comunitat necessiti una Rehabilitació i moltes vegades això ocasiona en els propietaris diferents dubtes, preguntes i vesses.  Gallofré Administració, S.L.P. s'encarrega de tot el concernent a l'Obra, des de la petició de les subvencions, càlcul de vesses, reclamació de la Morositat si així ho decideix la Junta de Propietaris, visites d'obra, revisió de factures, etc. fins al repartiment de la subvenció als propietaris. 

Assegurances

L'experiència és un grau, i de la mateixa manera que Gallofré Adminstració, S.L.P, ja porta més de 10 anys administrant finques, la companyia d'assegurances que més confiança dóna porta més de 175 anys assegurant Comunitats de Propietaris.  La dita experiència es manifesta a donar l'obtenció de les millors cobertures per a la finca amb una prima molt ajustada.

A part d'assegurar Comunitats de Propietaris, també assegura Llar i Lloguers

gallofré news

demani informació

pressupost on-line

Gestionem íntegrament una comunitat de propietaris. Tant com secretaris (gestió de documentació) com administradors (gestió econòmica), la comunitat i els seus càrrecs disposaran d'un assessorament i una atenció personalitzada a través dels oficials (dimarts i dijous prèvia sol.licitud de visita) dels administratius i, en cas de ser necessari, de l'Administrador.

 

Botas Timberland Botas Timberland Hombre Botas Timberland Mujer Comprar Botas Timberland Botas Timberland Outlet Botas Timberland Oferta Air Max Baratas Air Max 90 Baratas Zapatillas Nike Baratas Nike Air Max Baratas Mujer Comprar Nike Air Max Baratas Comprar Nike Air Max 90 Baratas